Parhaat Ruokablogit

Himahella

Paahdettu myskikurpitsakeitto – syysruokaa parhaimmillaan

22 Lokakuu 2020

Paahdettu myskikurpitsakeitto on lempeää, syksyistä lohturuokaa. © Tiina Rantanen Sateiset, pimenevät syyspäivät saavat kaipaamaan lempeää lohturuokaa. Paahdettu myskikurpitsakeitto on syksyistä sesonkiruokaa parhaimmillaan. Pintä potkua keittoon antaa chili ja valkosipuli. Halloweeniä ei ole suomalaisessa almanakassa, mutta totutusti sitä vietetään lokakuun viimeisenä päivänä eli 31.

Halloween Himahella pyhäinpäivä Sesonkiruoka kurpitsalyhty paahdettu myskikurpoitsakeitto munkinpääjuusto Tête de Moine

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »