Parhaat Ruokablogit

Himahella

Klassikkoruoka: Romanovin mansikat

7 Heinäkuu 2020

Romanovin mansikat on mansikka-aikaan sopiva jälkiruoka. © Tiina Rantanen Kun mansikka-aika on nyt parhaimmillaan, esitellään jälleen yksi klassikkoruoka eli Romanovin mansikat. Klassinen mansikkajälkiruoka on saanut nimensä Venäjän viimeiseltä tsaarisuvulta. Antonin Carême kehitti Romanovin mansikat tsaari Aleksanteri I:lle Pariisissa. Marie Antoine (Antonin) Carême (1784 -1833) oli ranskalainen keittiömestari ja keittokirjailija.

Himahella klassikkoruoka sesonkiherkku Romanovin mansikat

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »