Parhaat Ruokablogit

Hiidenuhman keittiössä

Härkäpapurouheella leivitetyt silakkapihvit

16 Kesäkuu 2016

Härkäpapurouheellä leivitetyt silakat maistuvat uskomattoman perinteisiltä, silti ihanasti omanlaisiltaan. Härkäpapurouhe on hauska miedon makuinen, muromainen rouhe, joka on todella monikäyttöistä ja jota voi popsia vaikka sellaisenaan. Taidan laittaa rouheesta lisää reseptejä jatkossa, ainakin ihanan krutonkiohjeen. Reseptin kehitin, kun löysin kaupasta silakkaa ihan älyttömän halvalla. Ihan hullu idea rouhia rouhe jauheeksi ja leivittää sillä kala.

arkiruokaa härkäpapu Kalaruoat panerointi silakka suomalainen

Lue koko juttu täältä »

Hiidenuhman keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »