Parhaat Ruokablogit

Hellan ja viinilasin välissä

Rapurisotto on rakkausruokaa

20 Huhtikuu 2018

Viinipäiväntasauksen kevään ruoka oli rapurisotto, joka tarjoiltiin yhdessä Barth Fructus Riesling 2017 kanssa. Risotto oli hyvin pehmeän ja naturellin makuinen. Olen tryffeliöljyn kanssa aina ehkä vähän liiankin varovainen ja tälläkin kertaa laitoin sitä vain 1/4 tl. Koska viininä oli puolikuiva Riesling, niin päätin paistaa katkaravunpyrstöt öljyn ja voin seoksessa, johon olin laittanut runsaasti valkosipulia ja punaista chiliä. Mausteisuus ja pieni makeus viinissä ovat aina hyvä juttu.

Reseptit ruoka valkoviini Viini Viinipäiväntasaus

Lue koko juttu täältä »

Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »