Parhaat Ruokablogit

Hellan ja viinilasin välissä

Pork Yakiniku eli ylikypsää possua teriyakikastikkeella

18 Elokuu 2017

Grillivartaat kuuluvat koko perheen herkkuihin ja niihin tikutetaan milloin mitäkin herkkua. Grillivartaat saivat aivan uuden ulottuvuuden kun tikutin niihin ylikypsää possua Gaijin -keittokirjan tapaan. Tomi ja Matti osaavat tämän homman, joten luotto oli kohdallaan eikä turhaan. Tosin huomasin, että olisin (tai siis Iso Muru) olisi voinut ostaa lihaa triplamäärään, koska tuosta alla olevasta annoksesta riittää ihan oikeasti vain 3-4 hengelle. Tätä ei ihan nopeasti valmisteta, mutta uunissa haudutettu kylki on suussa sulavaa ja kun päälle sipaisee teriyakikastiketta, saa ihanan makean ja rapean kuoren.

Lue koko juttu täältä »

Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »