Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

OMENAPIIRAKKA PELLILLE

9 Lokakuu 2019

Edellisen Karoliinan pikkuiselle suunnittelemani omenapiirakan jälkeen en saanut minkäänlaisia oireita. Leivoinkin heti seuraavana viikonloppuna uuden omenaherkun. Olen huomannut, että omena on raaka-aineena sellainen, että koskaan ei voi tietää tuleeko allergiareaktiota vai ei. Parhaiten sopii kotimaiset luomu omenat keitettynä tai paistettuna. Joinain vuosina olen peräti pystynyt syömään oman puun omenoita raakana.

allergia Gluteeniton Hiivaton Ksantaaniton Luontaisesti gluteeniton Pähkinätön Psylliumiton soijaton Yleinen

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »