Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

GLUTEENITTOMAT SÄMPYLÄT – MITEN SAAT NIIHIN PEHMEYTTÄ, MAKUA JA SÄILYVYYTTÄ

2 Tammikuu 2024

Hei kaikille lukijoilleni ja oikein hyvää vuotta 2024! Eilen tein kotimaiset viljattomia, gluteenittomia, maissittomia sekä riisittömiä sämpylöitä ja mieleeni tuli kirjoittaa siitä mikä rooli valitsemillani raaka-aineella on sämpylöiden makuun, koostumukseen ja säilyvyyteen. Olen huomannut, että kiitosta tulee tällaisista artikkeleista ja niitä luetaan blogissani ahkerasti, joten yritän jatkossakin avata lisää miksi mikin raaka-aine ja tekoprosessi tulee valittua. TÄYSJYVÄ DURRAJAUHOSEOS Tämä jauhoseos antaa taikinalle perusrungon ja siten seos pysyy kasassa sekä on helposti leipoutuva. Jauhoseoksessa on täysjyvädurrajauhoja, perunajauhoja, tapiokatärkkelystä sekä psylliumia sopivassa suhteessa, joten tiesin jo etukäteen makumaailman...

Gluteeniton kananmunaton Ksantaaniton Maidoton Maissiton Pähkinätön soijaton vegaani vinkit Leivontavinkit riisitön durra durrajauhoseos VALKOINEN SOKERITON DURRA RESEPTIT JA TIETOA DURRASTA

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »