Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

GLUTEENITON, MAISSITON JA RIISITÖN PIZZA

24 Maaliskuu 2023

Tämän pikapizzataikinan tekemiseen kuluu aikaa ehkä noin 5 minuuttia, jos olet nopea liikkeinen, ei sitäkään. Päälle kun lasketaan pellille levittely, lämpimässä kohttaminen ja uunissa paisto, kuluu aikaa ehkä noin tunti ja pääset nauttimaan herkullisesta, nopeasta ja helposta perjantai-illan herkusta. Taikina on luonnostaan gluteeniton, maissiton ja riisitön, joten sopii useimmille allergisille. Toki raaka-aineisiin kuuluu turkkilainen jogurtti, joten maidoton tämä ei ole, mutta kuitenkin kananmunaton. En ole kokeillut tätä versiota maidottomalla jogurtilla ja juustolla, mutta jos näin teet, niin ilmoitathan minulle ja voidaan sitten julistaa tämä mahdollisesti vegaaniksi.

Gluteeniton kananmunaton Ksantaaniton Maissiton pizza soijaton riisitön durra durrajauhoseos VALKOINEN SOKERITON DURRA RESEPTIT JA TIETOA DURRASTA

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »