Parhaat Ruokablogit

Happylobster

Syödään kalaa

10 Joulukuu 2018

Syön kalaa liian vähän, liian harvoin. Ja joka kerta, kun syön, ajattelen, että miksi näin on. Ravintoloissa kala-annokset ovat melko tyyriitä, jos ennen kunnon pihvi maksoi paljon, niin nykyään kala huitelee samoissa hinnoissa, ellei jopa korkeammissakin. Helsingin Sanomista luin huolestuttavan artikkelin siitä, että Suomessa kalastajien ammattikunta on ikääntynyttä, raskas ala ei houkuta nuoria ja niinpä on vaarana, että ammattikalastajia ei enää 5-10 vuoden kuluttua yksinkertaisesti ole. Se on suuri menetys!

Kala RUOKAA

Lue koko juttu täältä »

Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »