Parhaat Ruokablogit

Happylobster

Champagne Charles Heidsieck

18 Maaliskuu 2020

Suomen Champagne -seurassa ei tipattoman tammikuun annettu häiritä, vaan kevätkausi käynnistettiin maistelemalla varsinainen värisuorallinen Charles Heidsieckin laadukkaita tuotteita. Charles Heidsieckin samppanjatalo on perustettu vuonna 1851, mutta Charles kasvoi setänsä samppanjatilalla, jonka juuret ulottuvat 1700-luvun loppupuolelle. Charles kuitenkin halusi kulkea omia polkujaan ja tuottaa oman näköistä samppanjaa ja perusti siksi oman talon. Hänet tunnettiin sähäkkänä ja värikkäänä tyyppinä, jota kutsuttiinkin lempinimellä Champagne-Charlie. Hän oli ensimmäinen tuottaja, joka aloitti maailmanvalloituksen Amerikasta, lastasi laivan täyteen ja saavutti juomillaan suuren suosion New Yorkissa.

samppanja VIINIÄ

Lue koko juttu täältä »

Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »