Parhaat Ruokablogit

Happylobster

Burratasta poroon

8 Toukokuu 2022

Pääsiäinen on minulle tärkeä kevään juhla ja tänä vuonna erinäisten sattumusten vuoksi kävikin niin, että perhettä oli luonani yhteisen pöydän äärellä suunniteltua enemmän. Lyhyellä varoitusajalla käärin hihat ja sain kuin sainkin kahdeksalle hengelle pitkänperjantain päivällisen pöytään. Olen ihastunut burrataan ja rakastan parsaa. Päätin yhdistää nämä alkuruokaan, sillä eihän nyt ole pääsiäistä ilman parsaa. Ei ainakaan meille.

Juusto kastike lakritsi Liha pääsiäinen parsa poro RUOKAA

Lue koko juttu täältä »

Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »