Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

LEIPÄJUUSTOPAISTOS

18 Lokakuu 2020

Leipäjuustopaistos on klassikko! Kerman ja kanelin kanssa uunissa paistettu leipäjuusto tarjoillaan lakkahillon kanssa – lohturuokaa parhaimmillaan! Luultavasti kaikki suomalaiset tuntevat leipäjuuston, tuon pohjoisesta Suomesta tutun hampaissa narisevan ruskeapilkkuisen paistetun tuorejuuston. Tänä päivänä sen valmistuksesta vastaavat lähinnä pienemmät juustolat ja sitä syödään ennen kaikkea Lapissa, Kainuussa ja Pohjanmaalla. Toiset kutsuvat leipäjuustoa juustoleiväksi, jotkut kahvijuustoksi ja narina- tai narskujuustonakin se on tunnettu.

aamiainen Aamupalat Jälkiruoat Juusto lakka leipäjuusto

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »