Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

JUUSTOPIIRAKKA HÄVIKKIJUUSTOISTA

27 Joulukuu 2019

Juustopiirakka on mitä mainioin tapa juustotarjottimen jämien hyödyntämiseen! Herkullisen piirakan pohja valmistuu tattarijauhoista ja on gluteeniton. Joulusta on selvitty, mutta joitain jouluruokia pyörii vielä kaapissa. Juustotarjottimen jämät tungin tähän ihanaan sipuliseen juustopiirakkaan, porkkanalaatikosta ajattelin pyöräyttää sämpylöitä ja lopusta porkkalasta tehdä pastaa Ida’s Cozy Cornerin innoittamana. Jos kinkku on paistettu ja sitä vielä jäljellä, voisi sen loput käyttää karkkipossuun tai Satokausikalenterille kehittelemääni possu-persimonpizzaan.

Gluteeniton hävikistä herkuksi Juusto kasvisruoat sipuli Suolaiset leivonnaiset tattari

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »