Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

BRAIN FOOD SNACK: PARSA-LOHIRULLAT

15 Toukokuu 2018

Kaupallinen yhteistyö: Radisson Blu Kuten te blogiani pidempään seuranneet tiedättekin, minulle on ruoassa tärkeää hyvän maun ohella ympäristövaikutusten vähentäminen sekä sesonkien noudattaminen. Ilokseni sain tietää, että myös Suomen Radisson Blu -hotellit noudattavat samoja arvoja (hotelliketju on myös valittu yhdeksänä vuonna peräkkäin maailman eettisempien yritysten joukkoon! ). Radisson Blu onkin nyt tuonut valikoimaansa uudistuneet Brain Food -kokousruokakonseptin, joka perustuu yksilön oman kehon kuunteluun ja Satokausikalenteriin. Ajatuksena on, että autamme aivojamme toimimaan paremmin syömällä hyvin – jaksamme keskittyä paremmin ja stressitasot alenee.

Gluteeniton kala- ja äyriäisruoat kampanjat kvinoa lohi Maidoton nori parsa Radisson Blu

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »