Parhaat Ruokablogit

foodbytwins

Uunilohi appelsiiniglaseerauksella ja paahdettu sitrusrosolli

12 Tammikuu 2024

Jouluna monissa pohjoismaissa ja Suomessa on vahva perinne tarjoilla kalaa, ja uunilohi on yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Voit päivittää perinteisen uunilohen modernimmaksi versioksi lisäämällä siihen appelsiiniglaseerauksen. Appelsiiniglaseeraus antaa lohelle makeutta, happamuutta ja syvyyttä. Paahdettu rosolli on perinteistä versiota täyteläisemmän makuinen. Sitrushedelmät tuovat rosollille raikkautta ja hapokkuutta.

jouluresepti Jouluruoka juhlat Kalaruoat resepti Reseptit Rosolli foodbytwins sitrusvinegretti uunulohi

Lue koko juttu täältä »

foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »