Parhaat Ruokablogit

foodbytwins

Seesami kiinankaali paistos (stirfry)

26 Maaliskuu 2021

Seesami kiinankaali paistos on helppo ja herkullinen lisuke periaatteessa mille tahansa aterialle. Kevyt kiinankaali saa herkullista makua paahdetuista seesaminsiemenistä, seesamiöljystä tai oisterikastikkeesta. Tämä on myös erinomainen tapa käyttää ylijäänyt parsakaalin varsi! Sopii loistavasti annokseen. Annos on saanut insipiraatiota kiinalaisesta wokatusta jäävuorisalaatista (hao you sheng cai: lettuce in oyster sauce) 1/2dl seesaminsiemeniä 1/2 kiinankaali (1 parsakaalin varsi) 1rlk seesamiöljyä 2rlk oisterikastiketta suolaa ja pippuria kevätsipulia koristeluun Paahda seesaminsiemeniä pannulla, kunnes ne ovat kullan ruskeita.

aasialainen Arjen nopeat kasvisruoat Reseptit Terveelliset reseptit seesamikiinankaali

Lue koko juttu täältä »

foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »