Parhaat Ruokablogit

foodbytwins

Hapanolut ceviche

6 Maaliskuu 2021

*Kaupallinen yhteistyö United Gypsies Breweryn kanssa Ceviche on perusta kotoisin oleva ruokalaji, jossa proteiini (yleensä kala) kypsennetään hapolla eli muunmuassa sitruunan tai limen mehulla. Käytimme reseptissä myös United Gypsies aprikoosilla maustettua hapanolutta tuomaan erilaista happamuutta ja karvautta, sekä pehmentämään kalaa entisestään. Ceviche sopii niin alkupalaksi, kuin snacksiksi illan istujaisten kylkeen. Juo loput hapanoluesta cevichen kaverina. Kokeilemalla eri hapanoluita reseptissä saat eri makuprofiilin.

Arjen nopeat Kalaruoat Reseptit Terveelliset reseptit

Lue koko juttu täältä »

foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »