Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Villiriisi - graavilohisalaatti

29 Marraskuu 2020

Kun ei osaa päättää mitä kalaa valmistaisi, se on sitten lohta. Lohenrasvan paistokäryn taas voi välttää sillä, että laittaa lautaselle graavisuolattua kalaa. Villiriisirasian pohjalla oli jyviä juuri sopivasti, että niistä sai keitetyksi hyvää lisämakua salaattiin. Ekstrapitkäjyväinen villiriisi on muuten todella maukas lajike, mutta sen keittäminen kestää melkein tunnin ja riisi on kypsää vasta sitten kun mustanruskean jyvän vaalea sisus on pursuillut ulos kuorestaan. Niin pitkän kypsymisajan vuoksi sitä ymmärrettävästi tulee laitetuksi aika harvoin.

avokado edamame Kala lohi mango riisi salaatti villiriisi

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »