Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Tosivihreä parsasalaatti

21 Huhtikuu 2020

Toisaalta olen alkanut miettiä, tarvitsenko todellakin kaikenlaisia ulkomaantuonteja ruokapöytään ja mistä niistä voisin luopua suomalaisen ruokatuotannon hyväksi. Kahvista en suostu luopumaan ja toisaalta ruoka jäisi aika mauttomaksi jos ei voisi käyttää ulkomailla kasvavia mausteita, mutta... Tarvitsenko oikeasti muka kvinoaa, kookosmaitoa, kikherneitä, avokadoja, tofua tai muita soijatuotteita, bataattia, chiansiemeniä, matchaa, taateleita, montaa lajia erilaisia pähkinöitä, tapiokaa, teffjauhoa, agavesiirappia, vaahterasiirappia, mantelimaitoa,.

herne Kastikkeet parsa peruna pinaatti salaatti sitruuna

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »