Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Ruusukaalia ja pancettaa japanilaisin maustein

22 Marraskuu 2019

Jos inhoat ruusukaalia, tätä on ihan pakko kokeilla. Jostain käsittämättömästä syystä tällä tavalla kypsennettynä ruusukaali ei saanut lainkaan sitä tyypillistä ikävää fenyylitiokarbamidin tai muiden rikkiyhdisteiden sivumakua, minkä vuoksi ruusukaali on monelle ehdoton nounou. Itsekin hämmästyin lopputuloksesta ja tämä kypsennystapa piti testata vielä vieraillakin siltä varalta, että meidän makuaistissamme olisi ollut jotain vikaa. Mutta ei makuaisti onneksi ollut mihinkään kadonnut. Todella herkullista ruusukaalia, joka ei maistunut ruusukaalilta.

hävikistä herkuksi pancetta Pekoni ruusukaali

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »