Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Ranskalainen joulu : Grand Marnier sabayon, hedelmiä ja pain d'epices mauste

17 Joulukuu 2021

Ranskalaiseen jouluillalliseen kuuluu juhlava lopetus. Jos jouluhalko tuntuu liian raskaalta jälkiruoalta, sabayonkastike toimii aina. Se on erityisen hyvää hedelmien kanssa ja pikkuinen ripaus jouluista pain d’epices –maustesekoitusta kruunaa annoksen. Sabayonkastike on yksinkertaisimpia kaikista, ainekset vain munankeltuaista, sokeria ja viiniä (tässä myös likööriä). Nämä vatkataan vesihauteessa ohuehkon kakkutaikinan paksuiseksi.

alkoholi ananaskirsikka granaattiomena Jälkiruoka Joulu Kastikkeet klassikko klementiini pikkujoulu pistaasi sabayon

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »