Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Pistaasi Crème Brûlée ja vadelmamarenkia

9 Elokuu 2023

Helan går, mutta entä jälkiruoka? Pistaasilevitepurkki (jonka mahdollisesti bongasin ehkä jostain Cittarista) oli odottanut sopivaa reseptiä jo monta kuukautta, kunnes nyt keksin sellaisen, pistaasitahnalla maustetun crème brûleén eli paahtovanukkaan. Ja koskapa vadelmat ovat pistaasin parhaita kavereita, nekin pääsivät mukaan. Tämä jälkiruoka on helppo valmistaa ja se voidaan paistaa valmiiksi jääkaappiin odottelemaan jopa pari päivää ennen kuin se on tarkoitus nauttia. Sokerointi ja sen paahtaminen tehdään vasta juuri ennen tarjoilua, jolloin sokeri muodostaa tuon crème brûléelle ominaisen, ihanan rapean pinnan.

Crème brûlée Jälkiruoka kerma marenki paahtovanukas pistaasi vadelma vanukas

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »