Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Pikaruokaa: parsaa, gnoccheja, herneitä ja (kirjo)lohta

24 Maaliskuu 2024

Ensimmäiset espanjalaiset parsat ovat tulleet kauppoihin, enkä mitenkään voinut vastustaa kiusausta ostaa yhtä nippua. Varsinkin, kun kurkistin paketin sisään ja huomasin että parsojen leikkauspinnat olivat oikein tuoreen ja hyvän näköiset. Samalla löytyi käyttöä jääkaapissa odottaneelle pussilliselle perunagnoccheja. Kun olemassa oleviin aineksiin lisätään vielä vähän kalaa, niin siinä onkin jo kasassa hyvä, helppo ja nopea ateria todella vähällä tiskillä. Kala kypsyi airfryerissa ja muut ainekset paistinpannussa.

airfryer gnocchi helppo ja nopea herne Kala kausiruoka kirjolohi lohi pääsiäinen parsa air fryer

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »