Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Parsaa Mimosa

21 Huhtikuu 2018

Tällä tavalla tarjottuina kevään ensimmäiset espanjalaiset parsat sekä näyttivät että maistuivat tosi herkullisilta. Parsa mimosa sopii erinomaisesti vaikkapa vappupöytään. Parsaa ”mimosa”, asparagus mimosa kahdelle 1 nippu (500 g) tuoretta vihreää parsaa 2 kovaksi keitettyä kananmunaa pikku nokare voita suolaa ja mustapippuria myllystä Napsauta parsoista kuiva tyvi pois ja kuori varret ohuelti. Oikein tuoreita vihreitä parsoja ei tarvitse edes kuoria. Käytä parsojen kypsennykseen mahdollisimman laakeata kasaria.

kananmuna kasvikset kausiruoka parsa Vappu

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »