Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Paris Brest eri tavoin täytettynä, myös laskiaispullana

24 Helmikuu 2022

Miten tässä taas kävi näin? Eihän minun oikeastaan ollut edes tarkoitus leipoa laskiaispullia, vaan hasselpähkinäpraliini–crème mousselinella (onpas pitkä ja hankala nimi) täytettyjä Paris-Brest -leivonnaisia. Mutta mitä enemmän asiaa ajattelin, nämähän ovat oikein hyviä myös laskiaispullina. Itse asiassa suorastaan täydellisiä, sillä kypsymisen aikana tuulihattutaikinasta tehdyn leivonnaisen sisään muodostuu tyhjä tila, jonka voi täyttää- paitsi sillä oikealla hasselpähkinäjaniinedelleen..

hasselpähkinä leivonta Makeat leivonnaiset mansikka mantelimassa tiramisu tuulihattutaikina paris-brest praliini

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »