Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Mustajuurigratiinia ja savulohta

1 Marraskuu 2020

En ole aikoihin ostanut mustajuurta, mutta kun sitä sattui kaupan hyllyssä olemaan, niin mikä ettei, siitä saa ihan hyvää vaihtelua ruokapöytään. Monet vihaavat mustajuurta siksi, että sen kuoriminen on harvinaisen ikävää. Mustajuuren pihkaa muistuttava maitiaisneste tahmaa kädet ja se on todella vaikea pestä pois. Ongelma onneksi poistuu sillä että keittää mustajuuret kypsiksi ennen kuorimista. Nautimme mustajuurigratiinin sunnuntaipäivälliseksi savulohen ja sitruunatimjami-tilli-kapris-voikastikkeen kanssa.

gratinoitu Kastikkeet lohi mustajuuri

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »