Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Mämmikohokasta ja yuzu-rahkasorbettia

27 Maaliskuu 2018

Mämmikohokas 25 g voita 2 rkl vehnäjauhoa 1 dl kuohukermaa 100 g mämmiä 2 rkl sokeria 2 keltuaista 2 valkuaista 2 rkl sokeria 0,5 tl valkoviinietikkaa vuokaan voita ja sokeria Voitele kohokasvuoat, sokeroi ne ja laita jääkaappiin odottamaan. Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho ja sekoita tasaiseksi. Lisää kerma, mämmi sekä sokeri, kiehauta koko ajan sekoittaen, minkä jälkeen anna seoksen jäähtyä alle 60-asteiseksi. Lisää sitten keltuaiset ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa valkuaiset, sokeri ja valkoviinietikka pehmeäksi vaahdoksi.

Jäätelöt ja sorbetit Jälkiruoka Kastikkeet kohokas mämmi marenki pääsiäinen valkosuklaa

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »