Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Lohta italialaiseen tapaan

13 Maaliskuu 2023

Näin New York Timesissa herkullisen näköisen lohiruoan kuvan. Lohipala oli kypsennetty uunissa oliiviöljyssä mausteiden ja aromaattien kera. Sitä katsoessani mieleeni tuli Italiassa aina aterian aluksi ravintoloissa tarjolle tuotu leipä, jonka seuraksi pienelle lautaselle lorautettiin hyvää oliiviöljyä. Lisäksi pöydässä oli suolaa ja mustapippuria. Leipäpalaa kostutettiin öljyllä, jonka sai itse maustaa tai olla maustamatta.

Kala kirjolohi lohi oliiviöljy

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »