Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Gnocchi cacio et pepe, kantarelleja ja rapeaa kinkkua

3 Elokuu 2022

Taas paketti valmisgnoccheja jääkaapissa auttoi keksimään vastauksen siihen jokapäiväiseen vaikeaan kysymykseen ”mitä sitä taas tänäänkin laittaisi…”. Gnoccheista on mahdollista taikoa herkullinen ateria melkoisen nopeasti. Cacio et pepe tarkoittaa juustoa ja mustapippuria, eli yleensä pecorino romano –juustolla ja mustapippurilla maustettua spagettia. Tässä tapauksessa pasta korvattiin valmisgnoccheilla. Sieniretken päätteeksi herkulliset paistetut kantarellit saavat seurakseen gnocchi cacio et pepe’n ja annos viimeistellään rapealla ilmakuivatulla kinkulla sekä tuoreella basilikalla.

basilika gnocchi herkkutatti ilmakuivattu kinkku juustot kantarelli pecorino sienet

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »