Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Espanjalaisia makupaloja

19 Kesäkuu 2019

Mökillä pitää olla aina jotain, josta saa nopeasti ja helposti taiotuksi sopivaa vierasvaraa. Vaikka en muuten erityisemmin pidä tölkissä myytävästä croissant –taikinasta (= liian pullamaista…), se on ihan kätevä hätäapu ja muuttuu ihan siedettäväksi, kun taikinan sisään käärii jotain sopivaa täytettä. Ja jos jääkaapissa ei satu olemaan valmistaikinaa, pata negra -kinkku, Manchego -juusto ja kvittenimarmeladi ovat ihan upeaa tarjottavaa vaikka voileipäkeksien kanssa. Espanjalaiset makupalat valmistaikinasta vuokien voiteluun hiukan voita, oivariinia tms 1 tölkki valmista croissant -taikinaa Iberian kinkkua voimakasta Manchego -juustoa kvittenimarmeladia (Membrillo) voiteluun 1 kananmuna Voitele minimuffinipellin kolot. Avaa taikinatölkki...

croissant juustot pikkusuolaista kvitteni mustapossu

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »