Parhaat Ruokablogit

Ekun keittiö

Gluteeniton tonnikalapiirakka

20 Tammikuu 2024

Pohja: 125g voita 125g rahkaa 2 dl gluteenitonta jauhoseosta 1/2 tl leivinjauhetta Pohjan päälle kourallinen juustoraastetta ja pala aurajuustoa Täyte: 1prk tonnikalaa 1 punasipuli silputtuna 1/2 puntti tilliä hakkeluksena Pala paprikaa pienittynä Päälle: 2 dl kuohukermaa 2 kananmunaa Vajaa tl suolaa Sitruunapippuria 1/2 purkkia voimakasta koskenlaskijaa Sekoita pehmeä voi ja rahka. Lisää jauhot johon on sekoitettu leivinjauhe. Taputtele kelmun väliin littanaksi ja laita hetkeksi jääkaappiin, kunnes kovettuu hieman. Noin 15 minsaa. Kun pohja on hieman kovettunut, niin taputtele se jauhoja apuna käyttäen piirakkavuuan päälle.

Gluteeniton tonnikala pikkusuolaset suolaisetpiirakat

Lue koko juttu täältä »

Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »