Parhaat Ruokablogit

Coconut Gastro

Juustoinen parsakaalikeitto

25 Kesäkuu 2023

Tuore parsakaali on itselleni ollut vähän vieras vihannes, olen tottunut lähinnä pakasteparsakaaliin lautasella. Tuore parsakaali on kuitenkin ollut pitkään 0,99 euroa Prismassa joten päätin kokeilla sitä ruoanlaitossa. Parsakaali on maualtaan lempeä, joten se sopii hyvin keittoon ja parsakaalin voi hyödyntää kokonaan vartta pitkin. Tämä parsakaalikeitto saa lisää makua vegaanisesta kreikkalaistyyppisestä juustosta ja täyttävyyttä tuo italialainen jyväpasta eli orzopasta. Minttu päällä kruunaa vielä maun.

keitot Maidoton Munaton Pääruoka resepti Reseptit ruoka Sokeriton Vegaaninen Vehnätön alle 2 euroa

Lue koko juttu täältä »

Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »