Parhaat Ruokablogit

Chocochili

Vegaaninen lehtikaali-fetapannukakku

8 Heinäkuu 2019

Suolainen pannukakku, joka on höystetty lehtikaalilla ja vegaanisella fetalla. Kotimaine lehtikaali alkaa olla nyt parhaimmillaan, joten sitä kannattaa upottaa nyt esimerkiksi pastan joukkoon, sämpylätaikinaan tai smoothien sekaan. Leivoin itse lehtikaalista tänään suolaista pannukakkua, jonka höystin vielä vegaanisella fetalla. Pannarista syntyy pienellä vaivalla mainio kesälounas esimerkiksi salaatin kanssa! pellillinen 5 dl vehnäjauhoja 1 dl ruisjauhoja 1 dl kaurahiutaleita 1/2 – 1 tl suolaa 2 tl leivinjauhetta 1 l kauramaitoa 5 dl silputtua lehtikaalia (noin 3-4 lehteä) 150 g vegaanista fetajuustoa (Porlammin salaattikuutiot) 2 tl oliiviöljyä Kuumenna uuni (200°C).

Juusto lehtikaali Suolaiset leivonnaiset

Lue koko juttu täältä »

Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »