Parhaat Ruokablogit

Chocochili

Seesami-inkivääritofu

12 Kesäkuu 2018

Tofun pannumarinointi on helpoin ja nopein tapa saada tofusta herkullista. Taidan syödä tofua jossain muodossa melkein joka päivä. Se on vaan niin helppoa, hyvää ja täyttävää. Tämä seesamiöljyssä, soijakastikkeessa ja inkiväärissä pannumarinoitu tofu päätyi ihanan varhaiskaalisalaatin sekaan (kuulette siitä lisää myöhemmin! ), mutta päätin julkaista tämän reseptin vielä erikseen, koska tällä ohjeella tehtyä tofua voi käyttää moneen ruokaan.

inkivääri Pääruoat seesamiöljy tofu

Lue koko juttu täältä »

Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »