Parhaat Ruokablogit

Chocochili

Punaviinissä haudutettua seitania

14 Maaliskuu 2024

Punaviinillä ja rosmariinilla maustettu seitan sopii täydellisesti pääsiäispöytään! Kaipasin pääsiäiseksi uutta reseptiä tälle ikivanhalle rosmariiniseitanille, joten kehittelin siitä tällaisen helpomman version. Tässä reseptissä seitan kypsennetään kokonaan uunissa, eikä sitä siis tarvitse erikseen keittää. Seitanin koostumus jää tällä taktiikalla todella mureaksi, joten jos olet kaipaillut koostumukseltaan pehmeää seitania, tämä voi hyvinkin olla sun juttu! Seitan 2 ½ dl gluteenijauhoja ½ dl kikhernejauhoja 1 rkl sipulijauhetta 1 rkl valkosipulijauhetta 1 rkl savupaprikajauhetta ¼ tl suolaa mustapippuria myllystä 1 ¾ dl vettä 2 rkl kasvisfondia Muut aineet 1 sipuli 4 valkosipulinkynttä 1 lehtisellerin varsi 300 g ruskeita herkkusieniä 3...

gluteenijauho herkkusieni kikhernejauho Pääruoat pääsiäinen rosmariini seitan lehtiselleri

Lue koko juttu täältä »

Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »