Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Chocochili
Talvivalkosipulin kasvatus
19 Lokakuu 2025
Lempeän makuinen tahna paahdetuista porkkanoista, hampunsiemenistä ja za’atar-mausteseoksesta. Teen usein syksyllä ja talvella erilaisia levitteitä ja tahnoja uunissa paahdetuista juureksista. Tämä punajuuri-paputahna on ihanaa, mutta viime aikoina on tehnyt erityisesti mieli lempeän makuista porkkanaa. Yhdistän porkkanan juuri nyt mieluiten kuorittujen hampunsiementen, hyvän oliiviöljyn ja Lähi-idästä kotoisin olevan za’atar-mausteseoksen kanssa. Za’atarille on yhtä monta erilaista reseptiä kuin syöjääkin.
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien