Parhaat Ruokablogit

Chocochili

Kermainen cashew-papupannu

24 Tammikuu 2024

Tämän nopean ja herkullisen papupannun juju on cashewpähkinöistä valmistetussa kermassa. Olen viime aikoina himoinnut kaikenlaisia meheviä papuruokia, joita voi kauhoa vaikka suoraan pannulta suuhun leivän kanssa. Tomaattiset papupannut ovat aina ihania, mutta tällä kertaa tein tällaisen erityisen kermaisen papuruoan, jonka salaisuus on itse tehdyssä cashewkermassa. Cashewkerma valmistuu nopeasti, eikä tämän koko ruoan tekemiseen kulu varttia kauempaa. 4 annosta cashewkerma 3 dl / 180 g cashewpähkinöitä + vettä pähkinöiden pehmentämiseen 1 dl ravintohiivahiutaleita 1 sitruunan raastettu kuori ½ sitruunan mehu noin 3 dl vettä ¼ dl oliiviöljyä 2 valkosipulinkynttä muut aineet 2 tlk / á 230 g isoja valkoisia papuja (esim.

cashewpähkinä Pääruoat papu sitruuna

Lue koko juttu täältä »

Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »