Parhaat Ruokablogit

Chocochili

Glaseerattu tofukinkku

24 Marraskuu 2017

Savumarinoitu tofu aprikoosi-appelsiiniglaseerauksella on täydellinen pääruoka joulupöytään. Isa Chandra Moskowitzin The Supefun Times – Vegan Holiday Cookbook on tänä vuonna ollut yksi selatuimmista keittokirjoista keittiössäni. Kirja on laputettu täyteen merkintöjä testaamista odottavista resepteistä ja opuksen pariin tulee palattua yhä uudelleen. Olin merkinnyt kirjan pääsiäisreseptien joukosta löytyneen Glazed Tofu Ham -reseptin muistiin joulua varten. Tätä reseptiä voin huoletta suositella kaikille joulupöytään!

Lue koko juttu täältä »

Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »