Parhaat Ruokablogit

Cebicin keittiö

Poromousse

15 Helmikuu 2020

Poro on erittäin herkullinen raaka-aine ja varsinkin kylmäsavustettuna sitä riittää melko pienikin määrä tuomaan rutkasti makua ruokiin. Tällä kertaa pororouhepussista osa sujahti ranskankerman joukkoon ja maustamaan blinitäytettä. Ehkä suosituin porotahnani kääriytyy tuulihatturullan sisään, mutta tällä kertaa hieman erilainen versio tosiaan syntyi puolukan kera. Miksi en ole aiemmin tajunnut pyöristää makuja hunajalla? Oppia ikä kaikki.

Gluteeniton Kastikkeet levitteet Lisukkeet Pikkusuolaiset poro täytteet Lehtijutut

Lue koko juttu täältä »

Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »