Parhaat Ruokablogit

Cebicin keittiö

Pähkinäbriossileipä

22 Tammikuu 2022

Bongasin jostain Maku-lehdestä briossileivän reseptin, joka oli kieputettu rinkeliksi ja täytetty herkullisen kuuloisella yrtti-valkosipulivoilla ja pähkinöillä. Joulukurssini kansalaisopistolla olivat tulossa ja niinpä laitoin oppilaat kokeilemaan leipää. Parin kokeilun perusteella alla oleva leipäresepti on melkoisen toimiva, alkuperäisen reseptin täytteen osuutta ja sen koostumusta on hieman muokattu toimivammaksi. Lisäsin siis täytteeseen öljyä ja yrttejäkin lisää. Lopputuloksena on todella maukas ja aromaattinen, näyttävä sekä juhlavakin leipä, jonka voi mainiosti kääräistä lahjapakettiinkin.

Joulu Leivät ja sämpylät Pikkusuolaiset täytteet Lehtijutut Kokkauskurssit

Lue koko juttu täältä »

Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »