Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Välimerellinen kalapata – bourride

3 Syyskuu 2020

Enpä ollut tätä ennen kuullut ranskalaisesta ruokalajista nimeltä bourride. Sellainen osui silmään Foodgawkerissa, kun etsiskelin sopivia ruokia kokeiltavaksi ranskalaisen ruoan haasteeseeni. Ruoka saisi mieluusti olla myös helposti retkioloissa toteutettavaksi ja sellainen bourride oikein hyvin oli. Ohjeen rungon otin täältä. Välimerellinen ranskalainen kalasoppa – Bourride 150 g turskaa 6 kampasimpukkaa nokare voita ja pikkuisen oliiviöljyä 1 pieni punasipuli 1 pieni salottisipuli 2 pientä valkosipulinkynttä 0,5 dl pakastettua varsisellerin paloja 4 pientä perunaa 3 dl kantarellilientä 2 laakerinlehteä suolaa ja pippuria sahramia tuoretta persiljaa aiolia paahdetut leipäviipaleet keittolautasten pohjalle Tein tämän ruoan luonnollisesti...

aioli Bourride Kala kalapata kampasimpukka Ranska ruokahaaste Tour de France Turska retkikeittiö

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »