Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Pinaattignocchit ja lohimureke

29 Toukokuu 2021

Tein viime vuonna Giro d'Italian aikaan kivoja punajuurignoccheja ja tänään oli vihreiden gnocchien vuoro. Viheraineena käytin pinaattia. Gnocchien lisänä meillä oli lohimureketta. Pinaattignocchit 4 suurehkoa jauhoista perunaa 1 pussi babypinaattia loraus vettä 1 kananmuna 100 g vehnäjauhoja suolaa ja pippuria voita paistamiseen salvianlehtiä Keitin suurenpuoleiset perunat kuorineen ja kuorin ne niin kuumina kuin näppini antoivat myöten. Perunoiden kypsyessä surruuttelin Bamixin pienessä leikkurissa pinaatit kahdessa erässä vesitilkan kanssa vihreäksi velliksi.

Giro d'Italia gnocchit Italia Kala kalamureke lohi pinaatti salvia vesihaude lohimureke pinaattignocchit

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »