CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
18 Toukokuu 2025
Päivän italialaiskokkaus oli nopea, helppo ja ennen kaikkea edullinen, pastaa ja perunaa, eli pasta e patate. Se kuuluu Italian talonpoikaiseen ruokakulttuuriin, jossa vähistä aineksista tehdään maistuvaa ruokaa edullisesti. Tämä sopi taas todella hyvin matkakokkaamiseen, tiskiä tuli vähän tavallista enemmän, kun en optimoinut keittämistä ja paistamista samaan kattilaan. Pasta e patate kahdelle 2 viipaletta pekonia silputtuna 1 uuden sadon sipuli silputtuna 1 tl valkosipulimurskaa 1 rkl oliiviöljyä 1 tomaattikastikefondipala (en muista mikä niiden oikea nimi on, semmoinen tiiviste hyvin maistuvaa tomaattikastiketta) 2 pienehköä perunaa kuutioiksi leikattuna 1 rkl tomaattipyrettä 1 dl 8 minuutin keittoajan pastaa 1 dl 3 minuutin keittoajan...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien