Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Maukasta ruokaa ja mauton elokuva (+toinen ei niin mauton)

30 Tammikuu 2021

Tänään päivällisellä meillä oli ehkä ensimmäistä kertaa punakampelaa. Sen kanssa oli herne-espumaa ja maa-artisokkasipsejä. Olin luovalla päällä, enkä etsinyt mitään ihmeempiä ohjeita, kunhan kokkailin omasta tai asiakkaan päästä. Paistettua punakampelaa, herne-espumaa ja maa-artisokkasipsejä Punakampela 2 nahatonta punakampelafilettä suolaa ja pippuria sitruunankuorta raastettuna 1 rkl voita Sulata voita pannulla ja kun voin kuohu alkaa tasoittua ja väri vaihtua ruskeaan päin, nosta suolalla ja pippurilla maustetut kalafileet pannulle. Paista 3-4 minuuttia puoleltaan, nämä kypsyvät äkkiä.

elokuvat espuma iSi Gourmet Whip Kala lauantaijuttu maa-artisokka sifoni uppopaistaminen friteeraus herne-espuma kampela punakampela

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »