CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
12 Heinäkuu 2025
Tänään tein meille Lyonin perunoita päivällisen sivukkeeksi, ohjeen otin tutusta blogista. Tällä kertaa sovellukset jäivät vähäisiksi, vain sipulina käytin kevätsipulia, sillä se oli ainoaa, mitä oli saatavilla. Periaatteessa tämä on aivan peruspaistinperunaohje, enkä enää muista mikä tässä oli se varsinainen lyonilaisuus. Ehkä se, että ne ovat todella hyviä. Lyonin perunat kahdelle 3 suurehkoa perunaa kuorittuna ja noin 5 mm paksuihin siivuihin leikattuna 2 kevätsipulia silputtuna 3 valkosipulin kynttä kuorittuna ja viipaleiksi leikattuna 2 rkl voita 2 rkl oliiviöljyä suolaa ja pippuria tuoretta persiljaa Esikeitin perunaviipaleita noin 5 minuttia ja sillä välin leikkasin sipulit ja valkosipulit paloihin ja viipaleisiin.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien