Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Kesäkurpitsacarpaccio

19 Toukokuu 2018

Carpaccio on yleensä lihasta valmistettu italialainen alkuruoka, mutta tällä kertaa tein carpacciota kesäkurpitsasta. Ohjeen otin tästä blogista. Nyt en edes säätänyt mitään erityistä, vaan tein kuten neuvottiin. Tosin tein tämän vain pienenä yhden hengen annoksena, mutta se on helppo soveltaa sen mukaan, miten paljon pöydän ääreen asettuu syöjiä. Kesäkurpitsacarpaccio kesäkurpitsaa parmesaania rucolaa oliiviöljyä sitruunamehua suolaa ja pippuria Ota esille lautanen tai muu astia, jolla haluat tarjota alkuruoan.

Alkuruoka antipasto carpaccio Giro d'Italia Italia kesäkurpitsa parmesaani rucola

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »