Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Katkarapukaksikko

21 Lokakuu 2020

Tänään meillä oli suuria katkarapuja kahdella tapaa, italialaisittain ja espanjalaisittain tietysti, koska kummassakin maassa ajetaan Grand Touria. Italilaisittaisiin tehtyihin otin ohjeen . Raaka-aineet hommasin Citymarketista, paketin raakoja, isonpuoleisia kuorellisia katkarapuja, noin 25-30 kpl, joista puolet viherrytin ja puolet punastutin. kuorimattomia, raakoja katkarapuja vihreää pestoa (Lidlin valmista pienessä muovipurkissa, kylmähyllystä) Tämä oli niin yksinkertainen ohje, että ehtii kiireemmässäkin. Mutta jos aikaa on, voi rapuja marinoida pestossa muutaman tunnin, jopa yön yli.

Alkupalat Alkuruoat Alkuruoka antipasto Espanja Giro d'Italia Italia jättikatkaravut katkaravut La Vuelta Merenelävät oliiviöljy pesto ravut tapas Valkosipuli vihreä pesto

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »