Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Crémet Nantais

9 Heinäkuu 2018

Tätä ohjetta minun on pitänyt kokeilla jo pitkään, olen tallentanut l ähdeohjeen jo vuonna 2013. Muutaman kerran Ranska-haasteen aikana olen ollut aikeissa tehdä tätä, mutta huomannut, että tämähän on niitä aloita jo eilen-ohjeita. Nyt minulla oli aikaa, aloitin eilen ja tänään söimme tätä olemattoman päivällisen päätteeksi. Ei nimittäin ollut ollenkaan nälkä, mutta aloittamaani jälkiruokaa oli pakko maistaa. On se välillä kovaa.

aloita eilen hitaat Jälkiruoka kerma Ranska ricotta Tour de France

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »