Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Burgunginpata Crock Potissa

30 Elokuu 2020

Burgundinpata on ensimmäisiä vähänkään vaativampia ruokalajeja, joita aikuisuuden alussa uskaltauduin kokeilemaan. Vaikeaahan sen valmistaminen ei missään nimessä ole, mutta ainesosaluettelo oli silloiselle keittiökokemukselleni varsin mittava. Sittemmin olen tehnyt kyseistä ranskalaisen keittiö klassikkoa enemmän tai vähemmän pieteetillä noin joka toinen vuosi. Lihansyönti on vähentynyt taloudessamme aika paljon, eikä pitkiä hauduttamisia vaativia lihapatoja tule kovin usein enää tehtyä. Tämän vuotinen ruokahaaste vaatii melkoista paneutumista ja arvelin heti, että aika paljon tulen tekemään revisited-osastoa.

crock-pot haudutuspata hidas Liha naudanliha Ranska revisited Tour de France Burgundinpata

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »