Parhaat Ruokablogit

Beach house kitchen

PARSAKATTILA TESTISSÄ

10 Kesäkuu 2018

Tarvitaanko keittiöön erillistä parsakattilaa kun itse parsan sesonki on varsin lyhyt? Kaupallisessa yhteistyössä Maku Kitchen Lifen kanssa halusin testata heidän jokaiselle liesityypille sopivaa 4 litraista parsakattilaa. Parsan käsittelyn ja kypsentämisen suhteen on olemassa monta eri koulukuntaa, itse olen aika myöhään herännyt tuon keväällä ja alkukesästä parhaimman kasvin lumoihin. Vihreästä parsasta on omassa keittiössä valmistunut aiemmin mm. gratinoitua parsaa tonnikaladipillä ja.

Maku Kitchen life parsa Pastaruoat Sesonkiruokaa

Lue koko juttu täältä »

Beach house kitchen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »